FOTO Poltárčan prechovával v byte drogy, za ne bol už v minulosti odsúdený

NETKY.SK • 10 Február 2016, 13:26 • 2 min
FOTO Poltárčan prechovával v byte drogy, za ne bol už v minulosti odsúdený

POLTÁR - Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry v spolupráci s políciou v Lučenci zadržali dílera drog.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici obvinil v týchto dňoch 42-ročného muža z Poltára z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

 

Ako TASR informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, obvinený v pondelok 8. februára v súvislosti s vykonaním domovej prehliadky vyšiel na lodžiu bytu, odkiaľ vyhodil pred dom vrecko s bielym práškom. Látku policajti zaslali na expertízne skúmanie. Predbežná expertíza potvrdila, že ide o pervitín. Zaistené množstvo zodpovedá 1090 až 4358 obvykle jednorazovým dávkam v hodnote 4380 až 8760 eur.

 

Podľa polície obvinený sa uvedeného konania dopustil aj napriek tomu, že už bol za taký čin odsúdený. Po vykonaní procesných úkonov bol umiestnený do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. Za tento zločin hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies