Fořt už trénuje so Slovanom, Jarošík nepríde

NETKY.SK • 17 Jún 2013, 15:46 • 2 min
Fořt už trénuje so Slovanom, Jarošík nepríde

BRATISLAVA - S mužstvom úradujúceho slovenského majstra a držiteľa double ŠK Slovan Bratislava sa už pripravuje avizovaný český futbalista Pavel Fořt z nemeckého druholigového klubu Dynamo Drážďany.

slovakia

left justify in out

"Áno, je tu s nami," uviedol v pondelok popoludní pre agentúru SITA generálny riaditeľ "belasých" Petr Kašpar a na margo onedlho 30-ročného rodáka z Plzne (nar. 26. júna 1983) a bývalého zakončovateľa Slavie Praha, FC Toulouse, FC Brusel a Arminie Bielefeld, ďalej poznamenal: "Z Drážďan, kde má ešte platný kontrakt, máme povolenie, aby Pavel trénoval s naším tímom a hral aj prípravné zápasy. My sme s Fořtom dohodnutí na podmienkach dvojročnej zmluvy bez opcie, mal by ešte absolvovať medicínske testy. Je tu na skúške, uvidíme, ako sa bude ukazovať." V súvislosti s možným príchodom do Slovana Bratislava sa spomínali viaceré mená, napríklad aj skúseného 36-ročného Jiřího Jarošíka zo Sparty Praha. "Tento transfer neprichádza do úvahy," povedal na margo defenzívneho univerzála P. Kašpar.

Naopak, na Letnej sa interesujú o služby slovenského reprezentanta Lukáša Pauscheka, ktorý má v tíme "belasých" platný kontrakt. "Lukáš trénuje normálne so spoluhráčmi," vyjadril sa generálny riaditeľ ŠK Slovan na adresu 20-ročného krajného obrancu. V médiách nedávno rezonovali aj správy o možnom odchode Kamila Kopúnka do zahraničia, v hre bol vraj aj srbský tím Partizan Belehrad. "Záujemcov je viac, sú tu nejaké ponuky. O Kamila bol interes aj u trénera Vladimíra Weissa v kazašskom Kajrate Almaty, či z najvyššej maďarskej súťaže," doplnil Petr Kašpar na margo aktuálnej situácie ohľadom 29-ročného defenzívneho stredopoliara.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies