Filmár Morgan Spurlock sa oženil

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 10:20 • 2 min
Filmár Morgan Spurlock sa oženil

LOS ANGELES - Americký herec, režisér a scenárista Morgan Spurlock sa oženil s dlhoročnou partnerkou, americkou filmovou producentkou Sarou Bernstein.

slovakia

left justify in out

O radostnú správu sa vo štvrtok podelil samotný filmár, keď prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter zverejnil netradičnú svadobnú fotografiu, na ktorej za novomanželmi stojí muž s puškou. Na zábere je tiež možné vidieť, ako sa držia za ruky, pričom nevesta je v pokročilom štádiu tehotenstva. Slávnosť sa konala v sobotu na ich spoločnej chate v Catskill Mountains v juhovýchodnej časti štátu New York.


Rodák z mesta Parkersburg v Západnej Virgínii a programová riaditeľka sekcie dokumentárnych filmov televízie HBO spolu začali randiť pred ôsmimi rokmi. Ich prvý spoločný potomok by sa mal narodiť v júni, pričom Spurlock má z predošlého manželstva s Alex Jamieson ešte deväťročného syna Lakena Jamesa. Bernstein bola v minulosti vydatá za amerického doktora Chrisa Tedeschiho.


Štyridsaťpäťročný Morgan Valentine Spurlock sa do povedomia verejnosti zapísal vďaka úspešnému dokumentárnemu filmu Super Size Me (2004). Snímka bola jeho režisérskym a scenáristickým debutom, pričom sa v nej aj predstavil. Film zobrazujúci následky nadmerného stravovania sa vo fast foodoch mu vyniesol nomináciu na Oscara v kategórii Celovečerný dokument či cenu za najlepšiu réžiu dokumentárneho filmu na filmovom festivale Sundance. Podobným spôsobom sa zaslúžil o vznik dokumentárnych snímok ako Where In The World Is Osama Bin Laden? (2008), The Greatest Movie Ever Sold (2011) či Comic-Con Episode Four: A Fan's Hope (2011). Ďalej sa podieľal napríklad na filmoch Freakonomics (2010), Mansome (2012) či One Direction 3D: This is Us (2013). Ako herec sa predstavil tiež v hororovej snímke Drive Thru (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies