Ernest Valko tesne pred smrťou telefonoval s kolegyňou z firmy

NETKY.SK • 11 November 2010, 14:02 • 2 min
Ernest Valko tesne pred smrťou telefonoval s kolegyňou z firmy

Ernest Valko tesne pred smrťou telefonoval s kolegyňou z firmy

slovakia

left justify in out

Zavraždený právnik Ernest Valko tesne pred smrťou telefonoval s kolegyňou z firmy Valko & Partners a sťažoval sa jej na zápach acetónu v dome. Uviedla to TV Markíza v dnešných Televíznych novinách s odvolaním sa na nemenované zdroje.
      Ani polícia, ani právnická kancelária však televízii tento údaj oficiálne nepotvrdili.
      Podľa bezpečnostného analytika Milana Žitného mohol byť acetón použitý na prekrytie pachových stôp. "Tam už pes nenájde nič," poznamenal. Dom chráni pult centrálnej ochrany, televízia však nezistila, či sa podarilo nasnímať vraha.
      Podľa Žitného sa Valko v poslednom čase niečoho obával, hoci nešlo o strach o život. Mohlo to súvisieť s kauzou Tipos. "Je tam viacero okolností, ktoré by podporovali túto verziu," pripustil dnes Žitný pre Markízu. "Posledný týždeň už Tipos nemal svojho právneho zástupcu. Myslím, že s najväčšou pravdepodobnosťou by tento mandát dostal doktor Valko, ktorý poznal prípad Tiposu do posledného detailu," vyhlásil Žitný.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies