Druhý diel Fantastických zverov uvedú do kín 16. novembra 2018

NETKY.SK • 4 August 2016, 08:51 • 2 min
Druhý diel Fantastických zverov uvedú do kín 16. novembra 2018

LOS ANGELES - Filmová spoločnosť Warner Bros. Pictures oznámila, že pripravovaná druhá časť trilógie spin-offu Harryho Pottera s názvom Fantastické zvery a ich výskyt bude mať premiéru 16. novembra 2018.

slovakia

left justify in out

O scenár sa rovnako ako v prípade prvého dielu, ktorý sa dostane do kín 17. novembra tohto roka, postará anglická spisovateľka a autorka rovnomennej knižnej predlohy J. K. Rowling. Nemení sa ani režisér, ktorým bude opäť David Yates. Ten nakrútil aj posledné štyri filmy o Potterovi.


Hlavným hrdinom trilógie je čarodejník Newt Scamander - autor učebnice, ktorú používal spomínaný Harry Potter. Scamandera stvárňuje Eddie Redmayne, herecké obsadenie prvého dielu dopĺňajú Colin Farrell, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Samantha Morton, Jenn Murray, Carmen Ejogo, Faith Wood-Blagrove či Ezra Miller. Príbeh trilógie sa začne v New Yorku a bude sa odohrávať približne 70 rokov pred tým, než sa Harry Potter dostal k spomínanej učebnici. Záverečná časť trilógie by mala mať premiéru v roku 2020.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies