Dnes otvoria najrýchlejšiu horskú dráhu v Európe, budete sa cítiť ako jazdci Ferrari

NETKY.SK • 7 Apríl 2017, 11:39 • 2 min
Dnes otvoria najrýchlejšiu horskú dráhu v Európe, budete sa cítiť ako jazdci Ferrari

Madrid – Ferrari Land už čoskoro privíta svojich prvých zvedavcov a fanúšikov adrenalínových jázd na horských dráhach.

slovakia

left justify in out

Ferrari Land sa nachádza v obľúbenom komplexe zábavného parku PortAventura. Výstavba a prostriedky na vynaložené na projekt Ferrari Landu sa odhaduje až na 100 miliónov eur. Táto investícia priniesla najvyššiu a najrýchlejšiu horskú dráhu navrhnutú spoločnosťou Ferrari.

 

Najvyšší bod tejto dráhy sa nachádza vo výške 112 metrov a najrýchlejší bod na dráhe zrýchli z 0 na 180 km za hodinu! V rámci tohto zábavného kolosu je to už tretí prírastok tematickej časti do PortAventura World a Caribe vodný park. Jednodňové vstupenky v PortAventura parku a Ferrari Land Vás vyjdu na 60 € pre dospelých a deti vo veku 11+, 52 € pre deti vo veku 4-10. Začiatkom týždňa sa začali rôzne ceremónie, ktorých úlohou je predstaviť nový Ferrari kútik pre nadšencov rýchlej jazdy.

 

Okrem horskej dráhy vo Ferrari Lande nájdete rôzne atrakcie ako napríklad F1 stimulátory, 55m vysoká zacvakávacia veža a rôzne pretekárske dráhy. Najrýchlejší horská dráha na svete je vo Ferrari World v Abu Dhabi (240kmph), zatiaľ čo najvyššia (456 stôp) je Six Flags Great Adventure Park v New Jersey.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies