Český futbalista Schick sa stal najdrahšou posilou AS Rím, prekonal aj Batistutu

NETKY.SK • 28 August 2017, 16:43 • 2 min
Český futbalista Schick sa stal najdrahšou posilou AS Rím, prekonal aj Batistutu

RÍM - Český futbalový reprezentant Patrik Schick predsa len zmení dres už v tomto prestupovom období.

slovakia

left justify in out

Pôvodne to vyzeralo, že pôjde do Juventusu Turín, záujem mal aj Inter Miláno, ale napokon mieri do ďalšieho veľkoklubu - úradujúceho vicemajstra Serie A AS Rím. Vedenie Rimanov sa dohodlo zo Sampdoriou Janov na ročnom hosťovaní za 5 miliónov eur s následnou opciou v hodnote 33 miliónov eur.

 

Dvadsaťjedenročný útočník sa stane najdrahšou posilou AS v klubovej histórii, keď v súčte výšky odstupného prekoná aj argentínskeho kanoniera Gabriela Batistutu. Zároveň druhým najdrahším českým futbalistom po Pavlovi Nedvědovi. Schick v uplynulej sezóne nastrieľal v 35 súťažných zápasoch za Sampdoriu 13 gólov.

"Kluby sa už definitívne dohodli na transfere. Prvý rok to bude hosťovanie, ktoré sa zmení na obojstrannú nevypovedateľnú opciu. Patrik večer priletí z Janova do Ríma a zajtra podpíše päťročnú zmluvu," informoval server iDnes.cz agent Pavel Paska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies