Buďte hrdí na to, kým ste, odkázala mladým Ellen DeGeneres

NETKY.SK • 17 August 2015, 11:27 • 2 min
Buďte hrdí na to, kým ste, odkázala mladým Ellen DeGeneres

BRATISLAVA - Americká moderátorka Ellen DeGeneres, ktorej v nedeľu udelili Teen Choice Award pre najlepšiu komičku, vyzvala počas preberania ocenenia mladých ľudí, aby boli vždy sami sebou.

slovakia

left justify in out

„Teší ma, že ste si vybrali práve mňa. No v mojom živote boli aj chvíle, keď som nepatrila medzi vyvolených, pretože som bola iná. Chcem, aby každý z vás vedel, že tým, čo vás teraz odlišuje, neskôr vyniknete. Mali by ste byť hrdí na to, že ste iní. Mali by ste byť hrdí na to, kým ste. Prijmite to, akí ste, pretože byť výnimočným je veľmi veľmi dôležité. Zapadnúť niekam nie je to, na čom skutočne záleží. Ide o to byť osobitý a sám sebou,“ vyjadrila sa 57-ročná rodáčka z Metairie v Louisiane.


Ellen Lee DeGeneres je jednou z najznámejších televíznych osobností v USA. Jej talkšou s názvom The Ellen DeGeneres Show (2003) má úspech u kritiky i divákov, čoho dôkazom je aj zisk vyše troch desiatok cien Daytime Emmy od začiatku vysielania relácie. Venuje sa aj bytovému dizajnu. V auguste 2008 si vzala za manželku herečku Portiu de Rossi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies