Barrassov tím môže vyradiť obhajcu talianskeho titulu

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 11:42 • 2 min
Barrassov tím môže vyradiť obhajcu talianskeho titulu

ASIAGO - V úvode aktuálnej sezóny tréner brankárov v Slovane Bratislave, legendárny gólman Tom Barrasso, je v novom tíme na poste hlavného kouča blízko k veľkému úspechu.

slovakia

left justify in out

Jeho zverencov z Valpellice Bulldogs v najvyššej talianskej súťaži čaká vo štvrťfinále play-off rozhodujúci siedmy duel proti obhajcovi titulu Asiago Hockey. Valpellice skončilo v základnej časti Serie A na šiestom mieste a s tretím tímom po dlhodobej súťaži prehrávalo už 1:3 na zápasy, no podarilo sa mu vyrovnať na 3:3 a v utorok večer má na dosah prienik do semifinále alebo koniec sezóny.

 

Zaujímavosťou je, že Barrassov tím z troch doterajších víťazstiev dosiahol dve u súpera a len jedno doma. Valpellice ešte nikdy nezískalo taliansky hokejový titul, štyrikrát sa však prebojovalo až do finále play-off.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies