V sobotu grilujeme pstruhy

NETKY.SK • 27 Júl 2013, 13:00 • 2 min
V sobotu grilujeme pstruhy

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby: 4 pstruhy, 1 ČL karí korenia, 4 strúčiky cesnaku, 2 väčšie cibule, 4 ČL masla, citrónovú šťavu, celú rascu,


linkedinfacebooktwitterwhatsappinstagram

Príprava:

Pstruhy umyjeme a osušíme. Posolíme, posypeme karí korením. Do brušnej dutiny vložíme na plátky nakrájaný cesnak a cibuľu na kolieska. Pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme v chlade odstáť asi 2 hodiny. Pripravíme si 4 ks alobalu, ktoré potrieme maslom, posypeme rascou a pstruhy jednotlivo zabalíme. Grilujeme asi 25 minút.

Prajeme dobrú chuť.



Autor: Redakcia Netky



Netky
Letné prázdniny o
00 DNÍ00 HODÍN00 MINÚT00 SEKÚND
logo
Copyright © 2025 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies