V nedeľu si upečieme jablkový koláč. Gurmán Suroviny 1 lístkové cesto, 1 balík okrúhlych piškót, 1 kg jabĺk, 100 g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 1 ČL mletej škorice, 1 liter mlieka, 2 vanilkové pudingy v prášku, 4 PL kryštálového cukru, Príprava
Suroviny:
1 lístkové cesto, 1 balík okrúhlych piškót, 1 kg jabĺk, 100 g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 1 ČL mletej škorice, 1 liter mlieka, 2 vanilkové pudingy v prášku, 4 PL kryštálového cukru,
Príprava:
Cesto rozdelíme na polovicu. Jednu časť rozvaľkáme na pomúčenej doske, preložíme na vymastený plech a poukladáme piškóty. Potom nastrúhame jablká, uložíme na piškóty, posypeme cukrom, vanilkou a škoricovým cukrom. Z mlieka, 4 PL cukru a pudingového prášku uvaríme puding a ešte horúci naleje na jablká. Prikryjeme druhou časťou lístkového cesta a upečieme.
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies