Pečieme na Vianoce Citrónové štvorčeky. Gurmán Suroviny 400 g hladkej múky, 120 g práškového cukru, 3 žĺtky, 250 g hery, štipku soli, 1 vanilkový cukor, citrónovú šťavu, citrónovú kôru, Príprava Z uvedených surovín si vypracujeme hladké cesto, zabalíme ho
Suroviny:
400 g hladkej múky, 120 g práškového cukru, 3 žĺtky, 250 g hery, štipku soli, 1 vanilkový cukor, citrónovú šťavu, citrónovú kôru,
Príprava:
Z uvedených surovín si vypracujeme hladké cesto, zabalíme ho do fólie a dáme asi na 1 hodinu do chladničky. Potom ho rozvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku asi 3 mm, vykrajujeme štvorčeky, ktoré pečieme na papieri asi 6-7 minút pri teplote 170°C. Vychladnuté zlepujeme jahodovým džemom, vrch potrieme citrónovou polevou.
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies