MENINY , FRANTIŠEK
close

Dnes je 4. október 2023

FRANTIŠEK


Z histórie
4. OKTÓBER 1883

Prvá jazda Orient Expressu

Hebrejský dátum: 5784.1
Juliánsky dátum: 2460222

Do sviatku
28d
Do víkendu
54h
BIBLIA
close

BIBLIA

Slovo na dnes:

Zver svoju cestu Hospodinovi, dôveruj mu a on sa o všetko postará

Žalm 37:5

GDPR & COOKIES
close

Cookies a nastavenia

Základné nastavenia fungovania portálu Netky.sk. Povolte vykonávanie scriptov, vypnite reklamu (platený balíček), určite si zarovnanie textu
NASTAVENIA
close

Nastavenia



Konfigurovať hlavnú stránku

Nastavte si, ktoré ktoré správy sa majú zobrazovať

Zmeniť heslo

Zmeňte si vaše heslo

Zmeniť nick

Zmeňte si váš nick

Moje faktúry

História Vašich faktúr za služby NetkyPlus

Predplatné

Balíčky NetkyPlus ponúkajú služby, ktoré sú dostupné iba predplatiteľom

FOTO Recept: Vyprážané hroznové bobule

NETKY.SK • 09:10 • Čítanie 2 min

BRATISLAVA - Super rýchla pochúťka pre návštevu, alebo len tak k telke.

slovakia

left justify in out

Suroviny:

Hrozno, hladká múka, práškový cukor, mlieko, vajíčko, olej na vyprážanie,

 

Príprava:

Vajíčko, asi 1 dcl mlieka, 1 ČL cukru zmiešame, postupne pridávame hladkej múky toľko, aby vzniklo hladké cestíčko. V ňom obaľujeme umyté  bobule hrozna, ktoré potom vyprážame na oleji. Po vypražení ich uložíme na papierové obrúsky, tak sa zbavia prebytočného oleja.

 

img

 

Čas prípravy: 30 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za netky.sk
Redakcia Netky


Jesen
JESEŇ SKONČÍ O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona