MENINY , FRANTIŠEK
close

Dnes je 4. október 2023

FRANTIŠEK


Z histórie
4. OKTÓBER 1883

Prvá jazda Orient Expressu

Hebrejský dátum: 5784.1
Juliánsky dátum: 2460222

Do sviatku
28d
Do víkendu
54h
BIBLIA
close

BIBLIA

Slovo na dnes:

Zver svoju cestu Hospodinovi, dôveruj mu a on sa o všetko postará

Žalm 37:5

GDPR & COOKIES
close

Cookies a nastavenia

Základné nastavenia fungovania portálu Netky.sk. Povolte vykonávanie scriptov, vypnite reklamu (platený balíček), určite si zarovnanie textu
NASTAVENIA
close

Nastavenia



Konfigurovať hlavnú stránku

Nastavte si, ktoré ktoré správy sa majú zobrazovať

Zmeniť heslo

Zmeňte si vaše heslo

Zmeniť nick

Zmeňte si váš nick

Moje faktúry

História Vašich faktúr za služby NetkyPlus

Predplatné

Balíčky NetkyPlus ponúkajú služby, ktoré sú dostupné iba predplatiteľom

FOTO Recept: Nedeľné menu

NETKY.SK • 11:29 • Čítanie 2 min

BRATISLAVA – Potrebujete z tela vyplaviť toxíny? Nie je nič lepšie ako táto tekvička.

slovakia

left justify in out

Polievka Hokkaido.

Suroviny pre 4 osoby:

1 tekvička hokkaido, 2 bobkové listy, 3 strúčiky cesnaku, 2 kocky bujónu, vegeta, karí korenie, múka, tekvicový olej, smotana na varenie

 

Príprava receptu:

1. Tekvicu dôkladne umyjeme, spolu so šupkou pokrájame na kocky, zalejeme asi 1 litrom vody, pridáme karí korenie, bujón, cesnak a uvaríme do mäkka.

obrazok

2. Ponorným mixérom rozmixujeme, vložíme bobkový list a ešte chvíľu povaríme. V smotane rozmiešame 2 PL hladkej múky a vylejeme do polievky. Ak je príliš hustá, rozriedime polievku mliekom a necháme zovrieť.

obrazok

3. Podávame s opraženým chlebom a poliatu tekvicovým olejom.

obrazok

Kuracie na prírodno.

Suroviny pre 4 osoby:

4 kuracie rezne, 1 cibuľu, soľ, mleté korenie, vegetu, grilovacie korenie, olej, 4 plátky masla,

 

Príprava receptu:

1. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme grilovacím korením a prudko opečieme z oboch strán na oleji.

obrazok

2. Vyberieme ho, do výpeku vložíme nakrájanú cibuľu, opražíme a mäso vložíme späť. Podlejeme vodou, pridáme vegetu a udusíme. Do šťavy môžeme pridať smotanu, podľa chuti aj ovocie, napr. ananás.

obrazok

3. Podávame so zemiakovou kašou.

obrazok

Prajeme dobrú chuť




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za netky.sk
Redakcia Netky


Jesen
JESEŇ SKONČÍ O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona