MENINY , MATÚŠ
close

Dnes je 21. september 2023

MATÚŠ


Z histórie
21. SEPTEMBER 1964

Malta získala nezávislosť od Veľkej Británie

Hebrejský dátum: 5784.1
Juliánsky dátum: 2460209

Do sviatku
41d
Do víkendu
27h
BIBLIA
close

BIBLIA

Slovo na dnes:

Haleluja! Spievajte Hospodinovi novú pieseň, chválospev o ňom v zhromaždení zbožných

Žalm 149:1

GDPR & COOKIES
close

Cookies a nastavenia

Základné nastavenia fungovania portálu Netky.sk. Povolte vykonávanie scriptov, vypnite reklamu (platený balíček), určite si zarovnanie textu
NASTAVENIA
close

Nastavenia



Konfigurovať hlavnú stránku

Nastavte si, ktoré ktoré správy sa majú zobrazovať

Zmeniť heslo

Zmeňte si vaše heslo

Zmeniť nick

Zmeňte si váš nick

Moje faktúry

História Vašich faktúr za služby NetkyPlus

Predplatné

Balíčky NetkyPlus ponúkajú služby, ktoré sú dostupné iba predplatiteľom

FOTO Recept: Maďarské rezne

Netky.sk • 09:00 • Čas čítania 2 min

BRATISLAVA – Tieto rezne voláme aj obrátené, ale je to vynikajúce maďarské jedlo. Vhodnou prílohou je zemiaková kaša.

left justify
zoom in zoom out
facebooktwiterlinkedinwhatsapp

slovakia


Suroviny pre 4 osoby:

1 kg hovädzieho stehna, soľ, strúhanka, 4 vajíčka, 3 PL kečup, vegeta, maslo, olej,

 

Príprava receptu:

1. Mäso nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme.

obrazok

2. Mäso obalíme v strúhanke tak, že ho dobre zatlačíme. Potom namočíme do rozšľahaného vajíčka a prudko z oboch strán opečieme na oleji. Preložíme na pekáč. V asi 1 dcl vody zmiešame kečup, vegetu a výpek. Podlejeme mäso a upečieme.

obrazok

obrazok

3. Hodinu pod alobalom, potom odokryté dopečieme.

obrazok

Čas prípravy: 120 minút

 

Prajeme dobrú chuť.


Za netky.sk
Redakcia Netky

Virtuálne voľby Netky 2023: Voľte svojho favorita už dnes z 25 politických subjektov. Voliť môžete iba raz. Upozornenie: tieto voľby sú iba virtuálne, určené iba na informačné účely na portáli Netky.sk

Chcem hlasovať

user MOJE NETKY
Aby si mohol pridávať komentáre musíš byť prihlásený
Odoslať





Chcem ohodnotiť autora a podporiť ho




Najčítanejšie v sekcii

Dosiahli sme gastronomické dno alebo vášnivú paletu chutí? Vyskúšajte rôznorodosť svetovej kuchyne.

  • Gurmán
  • 05.09 16:15

Divoký mladší brat vína – kam zájsť v týchto dňoch na dobrý burčiak

  • Gurmán
  • 07.09 18:00

Niekto to rád čili – poznáte najohnivejšie papričky na svete?

  • Gurmán
  • 19.09 13:00

Spoločnosť Birell víta jeseň novými príchuťami nealkoholických pív

  • Gurmán
  • 04.09 18:30

Rajčiny: Kuchynský klenot plný chuťových možností

  • Gurmán
  • 05.09 21:30

Keď sa víno dokonale snúbi s jedlom...

  • Gurmán
  • 18.09 10:20

Zažite netradičné septembrové gastro-potulky po Slovensku

  • Gurmán
  • 12.09 10:30

Dary jesene na tanieri – aké dobroty nám ponúka toto obdobie

  • Gurmán
  • 14.09 17:30

Jesenné gastropotulky – jedinečné chute a zážitky zo všetkých kútov Slovenska

  • Gurmán
  • 20.09 12:00

Tokajské vinobranie ponúkne unikátne vína, let balónom aj beh cez vinice

  • Gurmán
  • 20.09 10:00


Práve teraz

close