BRATISLAVA - Jedlá pre celiatikov majú svoje pravidlá. To však neznamená, že nemôžu byť chutné, zdravé a krásne.
Suroviny pre 4 osoby:
400 g pečeného kuracieho mäsa, 3 sterilizované uhorky, 2 kapie, 1 pór, soľ, 100 g majonézy, 1 biely nízkotučný jogurt, sójová omáčka, citrónová šťava, mletá sladká paprika, mleté čierne korenie, kečup,
Príprava receptu:
1. Mäso, uhorky a kapiu nakrájame na kocky, pór na kolieska..
2. Všetko osolíme a zmiešame so zálievkou, ktorú pripravíme tak, že zmiešame majonézu s jogurtom, ochutíme sójovou omáčkou, citrónovou šťavou, paprikou, korením a kečupom.
3. Podávame s bielym bezlepkovým pečivom.
Čas prípravy: 25 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies