MENINY , EDITA
close

Dnes je 26. september 2023

EDITA


Z histórie
26. SEPTEMBER 1893

V Chicagu založili americkí Slováci Maticu slovenskú v USA

Hebrejský dátum: 5784.1
Juliánsky dátum: 2460214

Do sviatku
36d
Do víkendu
73h
BIBLIA
close

BIBLIA

Slovo na dnes:

Veď pre jeho meno sa vydali na cestu a nič neprijímajú od pohanov. My sa teda máme takýchto ujímať, aby sme mohli spoločne pracovať pre pravdu.

Tretí Jánov list 1:7

GDPR & COOKIES
close

Cookies a nastavenia

Základné nastavenia fungovania portálu Netky.sk. Povolte vykonávanie scriptov, vypnite reklamu (platený balíček), určite si zarovnanie textu
NASTAVENIA
close

Nastavenia



Konfigurovať hlavnú stránku

Nastavte si, ktoré ktoré správy sa majú zobrazovať

Zmeniť heslo

Zmeňte si vaše heslo

Zmeniť nick

Zmeňte si váš nick

Moje faktúry

História Vašich faktúr za služby NetkyPlus

Predplatné

Balíčky NetkyPlus ponúkajú služby, ktoré sú dostupné iba predplatiteľom

FOTO Recept: Kupus

Netky.sk • 09:00 • Čas čítania 2 min

BRATISLAVA – Na originál recept sa používa jahňacie mäso, no vy ho môžete kľudne zameniť aj za bravčové. Výsledok bude vynikajúci.

left justify
zoom in zoom out
facebooktwiterlinkedinwhatsapp

slovakia


Suroviny pre 4 osoby:

750 g mäsa, 200 g slaniny, 2 klobásy, 2 PL masti, 1 kg kyslej kapusty, 1 kg zemiakov, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, grilovacie korenie, 1 šálku vývaru,

 

Príprava receptu:

1. Mäso nakrájame na kocky, pridáme grilovacie korenie, mleté korenie a premiešame. Opečieme na masti.

obrazok

2. Mäso vyberieme, do výpeku dáme kyslú kapustu, ktorú sme nakrájali na menšie rezance. Dusíme asi 15 minút. Polovicu kapusty odoberieme. Na tú, čo zostala v hrnci navrstvíme mäso, uložíme kolieska klobás, nakrájanú slaninu, očistené, na kolieska nakrájané zemiaky a prikryjeme kapustou. Zalejeme vývarom.

obrazok

3. Dáme do rúry a pečieme si 45 minút.

obrazok

Čas prípravy: 90 minút

 

Prajeme dobrú chuť.


Za netky.sk
Redakcia Netky

Virtuálne voľby Netky 2023: Voľte svojho favorita už dnes z 25 politických subjektov. Voliť môžete iba raz. Upozornenie: tieto voľby sú iba virtuálne, určené iba na informačné účely na portáli Netky.sk

Chcem hlasovať

user MOJE NETKY
Aby si mohol pridávať komentáre musíš byť prihlásený
Odoslať





Chcem ohodnotiť autora a podporiť ho




Najčítanejšie v sekcii

Divoký mladší brat vína – kam zájsť v týchto dňoch na dobrý burčiak

  • Gurmán
  • 07.09 18:00

Niekto to rád čili – poznáte najohnivejšie papričky na svete?

  • Gurmán
  • 19.09 13:00

Rajčiny: Kuchynský klenot plný chuťových možností

  • Gurmán
  • 05.09 21:30

Vajnory pozývajú aj tento rok na tradičnú Burčiakovicu

  • Gurmán
  • 25.09 12:15

Zažite netradičné septembrové gastro-potulky po Slovensku

  • Gurmán
  • 12.09 10:30

Dary jesene na tanieri – aké dobroty nám ponúka toto obdobie

  • Gurmán
  • 14.09 17:30

Keď sa víno dokonale snúbi s jedlom...

  • Gurmán
  • 18.09 10:20

Dudinské vinobranie láka aj domácimi odrodami

  • Gurmán
  • 22.09 17:00

Tokajské vinobranie ponúkne unikátne vína, let balónom aj beh cez vinice

  • Gurmán
  • 20.09 10:00

Jesenné gastropotulky – jedinečné chute a zážitky zo všetkých kútov Slovenska

  • Gurmán
  • 20.09 12:00


Práve teraz

close