Dnes na večeru pripravíme ražniči.
Suroviny pre 4 osoby:
400 g bravčového mäsa, cibuľa, horčica, sladká mletá paprika, soľ, mleté čierne korenie, citrónová šťava, zelená paprika, cherry paradajky, údenej slaniny, olej
Príprava:
Z horčice, sladkej mletej papriky, mletého čierneho korenia, soli, citrónovej šťavy a oleja si pripravíme marinádu, do ktorej namočíme mäso nakrájané na kocky. Potom napichujeme na ihly striedavo paradajku, kocku papriky, koliesko cibule, kúsok slaniny a kocku mäsa. Dáme do pekáča, podlejeme vodou a upečieme. Počas pečenia podlievame šťavou. Podávame s opekanými zemiakmi.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies