Dnes na večeru pripravíme kurací perkelt
Suroviny pre 4 osoby:
1 kurča, i cibuľa, smotana na varenie, olej, soľ, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, hladká múka
Príprava:
Kurča umyjeme, zbavíme kože a rozdelíme na kúsky. V hrnci na oleji orestujeme cibuľu, pridáme mäso, soľ, mleté čierne korenie, mletú sladkú papriku a chvíľu opekáme, kým sa mäso zatiahne. Potom ho podlejeme vodou a udusíme do mäkka. V smotane si rozmiešame 3 PL hladkej múky a za stáleho miešania prilejeme k mäsu. Necháme prejsť varom, dochutíme. Podávame s uvarenými kolienkami.
Čas prípravy: 70 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies