Dnes na večeru pripravíme bravčové soté s ananásom.

NETKY.SK • 13 December 2011, 05:28 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme bravčové soté s ananásom.

Dnes na večeru pripravíme bravčové soté s ananásom.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

600 g bravčovej panenky, 1 konzervu ananásu, orechy, smotanu na varenie, sójovú omáčku, soľ, olej,

Príprava:

Bravčovu panenku umyjeme a pokrájame na rezance. Osolíme, pokvapkáme sójovou omáčkou, premiešame a necháme chvíľu odstáť. Potom ju restujeme na oleji do mäkka. Postupne pridáme orechy, ananás bez šťavy a smotanu. Krátko povaríme a odstavíme. Podávame s ryžou.

Čas prípravy: 60 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies