Dnes na večeru pripravíme fašírky z hovädzieho mäsa.
Suroviny pre 4 osoby:
400 g mletého hovädzieho mäsa, olej, 1 cibuľu, 1 malú konzervu červenej fazule v slanom náleve, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, 2 strúčiky cesnaku, strúhanku,
Príprava:
Nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji. V miske zmiešame mleté mäso, scedenú fazuľu, orestovanú cibuľu, prelisovaný cesnak, soľ, mleté korenie, vajíčko a strúhanku podľa potreby. Vyformujeme fašírky ktoré z oboch strán vypražíme na oleji. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies