Dnes na večeru pripravíme cibuľačku. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 veľké cibule, 1 PL olivového oleja, 1 ČL cukru, 2 strúčiky cesnaku, 1,5 litra vývaru, 1 dcl bieleho vína, 2 bobkové listy, soľ, mleté čierne korenie, bageta, syr na strúhanie, Príprava Ci
Suroviny pre 4 osoby:
4 veľké cibule, 1 PL olivového oleja, 1 ČL cukru, 2 strúčiky cesnaku, 1,5 litra vývaru, 1 dcl bieleho vína, 2 bobkové listy, soľ, mleté čierne korenie, bageta, syr na strúhanie,
Príprava:
Cibuľu nakrájame a orestujeme na oleji. Po 5 minútach pridáme cukor, prelisovaný cesnak, bobkový list, soľ a vývar. Varíme asi 30 minút. Bagetu nakrájame, pokvapkáme olivovým olejom a dáme do rúry zapiecť. Naservírujeme na polievku a posypeme strúhaným syrom.
Čas prípravy: 45 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies