Dnes na večeru pripravíme chrenovú omáčku s hovädzím mäsom.

NETKY.SK • 24 September 2012, 06:40 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme chrenovú omáčku s hovädzím mäsom.

Dnes na večeru pripravíme chrenovú omáčku s hovädzím mäsom.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

800 g zadného hovädzieho mäsa, celé čierne korenie, nové čierne korenie, soľ, 2 PL hladkej múky, 1 dcl oleja, 1 ČL cukru, 250 ml smotany, ocot, 1-2 PL čerstvého nastrúhaného chrenu

Príprava:

Mäso dáme variť do slanej vody, do ktorej sme pridali po päť zrniek nového a čierneho korenia. Uvarené mäso vyberieme a nakrájame na plátky. Z oleja a múky pripravíme zápražku, zalejeme 2-3 dcl vývaru z mäsa, pridáme smotanu, soľ, cukor chren a krátko povaríme. Do uvarenej omáčky vložíme mäso. Podávame s knedľou.

Čas prípravy: 120 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies