MENINY , EDITA
close

Dnes je 26. september 2023

EDITA


Z histórie
26. SEPTEMBER 1893

V Chicagu založili americkí Slováci Maticu slovenskú v USA

Hebrejský dátum: 5784.1
Juliánsky dátum: 2460214

Do sviatku
36d
Do víkendu
73h
BIBLIA
close

BIBLIA

Slovo na dnes:

Veď pre jeho meno sa vydali na cestu a nič neprijímajú od pohanov. My sa teda máme takýchto ujímať, aby sme mohli spoločne pracovať pre pravdu.

Tretí Jánov list 1:7

GDPR & COOKIES
close

Cookies a nastavenia

Základné nastavenia fungovania portálu Netky.sk. Povolte vykonávanie scriptov, vypnite reklamu (platený balíček), určite si zarovnanie textu
NASTAVENIA
close

Nastavenia



Konfigurovať hlavnú stránku

Nastavte si, ktoré ktoré správy sa majú zobrazovať

Zmeniť heslo

Zmeňte si vaše heslo

Zmeniť nick

Zmeňte si váš nick

Moje faktúry

História Vašich faktúr za služby NetkyPlus

Predplatné

Balíčky NetkyPlus ponúkajú služby, ktoré sú dostupné iba predplatiteľom

Ázijské kurča

Netky.sk • 09:00 • Čas čítania 2 min

BRATISLAVA – Potrebujete navariť rýchlo, chutne, ale aj prekvapiť. Vyskúšajte náš recept.

left justify
zoom in zoom out
facebooktwiterlinkedinwhatsapp

slovakia


Suroviny pre 4 osoby:

600 g kuracích pŕs, 1 vajíčko, 2 PL kukuričnej múky, 1 väčšiu cibuľu, 2 jarné cibuľky, sójová omáčka, vývar, kešu orechy, 1 žltú papriku, 1 červenú papriku, olej,

 

Príprava:                                                  

V miske rozšľaháme vajíčko, pridáme soľ, múku a vymiešame hladké cesto, v ktorom namáčame kúsky rezňov a opečiem prudko na oleji z oboch strán. Na druhej panvici na oleji opečieme kešu oriešky. Mäso vyberieme, na výpek dáme nakrájanú cibuľu, papriky, mladé cibuľky, 3 PL sójovej omáčky a uložíme opečené mäso. Podlejeme vývarom a udusíme. Na záver vložíme opečené kešu oriešky. Podávame s ryžou.

 

img

 

Čas prípravy: 80 minút

 

Prajeme dobrú chuť.


Za netky.sk
Redakcia Netky

Virtuálne voľby Netky 2023: Voľte svojho favorita už dnes z 25 politických subjektov. Voliť môžete iba raz. Upozornenie: tieto voľby sú iba virtuálne, určené iba na informačné účely na portáli Netky.sk

Chcem hlasovať

user MOJE NETKY
Aby si mohol pridávať komentáre musíš byť prihlásený
Odoslať





Chcem ohodnotiť autora a podporiť ho




Najčítanejšie v sekcii

Divoký mladší brat vína – kam zájsť v týchto dňoch na dobrý burčiak

  • Gurmán
  • 07.09 18:00

Niekto to rád čili – poznáte najohnivejšie papričky na svete?

  • Gurmán
  • 19.09 13:00

Rajčiny: Kuchynský klenot plný chuťových možností

  • Gurmán
  • 05.09 21:30

Vajnory pozývajú aj tento rok na tradičnú Burčiakovicu

  • Gurmán
  • 25.09 12:15

Zažite netradičné septembrové gastro-potulky po Slovensku

  • Gurmán
  • 12.09 10:30

Dary jesene na tanieri – aké dobroty nám ponúka toto obdobie

  • Gurmán
  • 14.09 17:30

Keď sa víno dokonale snúbi s jedlom...

  • Gurmán
  • 18.09 10:20

Dudinské vinobranie láka aj domácimi odrodami

  • Gurmán
  • 22.09 17:00

Tokajské vinobranie ponúkne unikátne vína, let balónom aj beh cez vinice

  • Gurmán
  • 20.09 10:00

Jesenné gastropotulky – jedinečné chute a zážitky zo všetkých kútov Slovenska

  • Gurmán
  • 20.09 12:00


Práve teraz

close