Práve teraz

Článok

REPORTÁŽ: Majk Spirit a Elán na jednom pódiu? Česká skupina MIRAI predstavila song so slovenským raperom a na sLOVEnskom turné zahrá skladbu Zanedbaný sex!

  • Dnes
  • 08:22

Najpopulárnejšia česká skupina MIRAI spája Česko a Slovensko! Štvorica predstavila nový song so slovenským raperom Majkom Spiritom s názvom Čas rány zahojí, ktorý je ďalšou ochutnávkou ich nového albumu. Novinky aj hity zahrajú miláčikovia publika na sLOVEnskom turné, ktoré štartuje 23. marca v Bratislave! Pre Netky Mirai prezradili, že na turné si pripravili aj prekvapenie v podobe hitu Zanedbaný sex od slovenskej legendy Elán!

Článok

Víťazi 16. ročníka Radio_Head Awards: Jasný favorit ceny nakoniec neovládol

  • 16.03
  • 10:40

V piatok 15. marca v priestoroch Slovenského rozhlasu vyhlásili víťazov 16. ročníka Radio_Head Awards v kategóriách Album roka, Skladba roka, Debut roka, Objav roka, za ktoré hlasovali fanúšikovia domácej hudby v priamom hlasovaní.

Článok

Súťaž: Chceš zažiť koncert VIVALDIANNO úplne zadarmo? Neváhaj a zapoj sa do našej súťaže!

  • 15.03
  • 19:00

Bratislavu a Banskú Bystricu ovládne hudba barokového génia Antonia Vivaldiho! Multimediálna show VIVALDIANNO pochádza z pera autora, producenta a člena legendárnej skupiny Lucie Michala Dvořáka. Jej nová úprava VIVALDIANNO Shining Venice je pokračovaním megaúspešnej hudobnej show, ktorá dobila svet. Nenechajte si ujsť jedinečný 3D zážitok plný emócií a moderných technológií 20.3.2024 v NTC v Bratislave a 30.5.2024 na štadióne HC 05 Banská Bystrica!

Článok

Koncert, ktorý vás zaručene roztancuje. Na Slovensko prichádza najlepšia ABBA revival show!

  • 15.03
  • 17:30

ABBA patrila k najpopulárnejším skupinám sedemdesiatych a osemdesiatych rokov. Stačilo pár tónov ich piesní a chytľavá hudba hneď roztancovala všetkých ľudí. Najväčšie hity ako „Mamma Mia“, „Dancing Queen“ alebo „Chiquitita“ teraz prichádza na Slovensko predstaviť najúspešnejšia revivalová skupina. Show A Tribute To ABBA môžete vidieť už 27. apríla v Bratislave.

Článok

O mesiac štartuje SLÍŽE & KAFE Po 100 rokoch Tour 2024, Bratislava je už vypredaná, v ostatných mestách zostávajú posledné vstupenky!

  • 12.03
  • 15:45

HORKÝŽE SLÍŽE a INEKAFE štartujú o mesiac prvé spoločné turné! Najúspešnejšie slovenské kapely vo svojich žánroch si so sebou privezú dva kamióny techniky a pyrotechnických efektov! Bratislavský koncert SLÍŽE & KAFE Po 100 rokoch Tour 2024 je už vypredaný a v ostatných mestách zostávajú posledné vstupenky! Nenechajte si ujsť dokonalé spojenie a vyše trojhodinovú rockovú show 12.4. v Košiciach, 19.4. v Žiline a 10.5. v Banskej Bystrici!

Článok

VIDEO: Lukáš Adamec zverejnil video k piesni Vrav si čo chceš. Naživo ju publiku predstaví na svojom BODKA Tour 2024

  • 12.03
  • 13:00

Obľúbený spevák Lukáš Adamec ponúka ďalším songom ochutnávku pripravovaného albumu, ktorý si fanúšikovia po prvý raz vypočujú v Live verzii na spevákovej jarnej koncertnej šnúre. Turné ide názvom ruka v ruke s avizovanou štúdiovkou – BODKA. Novú pieseň zverejnil prostredníctvom videoklipu, rolu si v ňom strihla i Lukášova nežnejšia polovička Zuzana.

Článok

Mireille Mathieu oslávi na svetovom turné „60 rokov lásky“ a nevynechá ani Bratislavu!

  • 11.03
  • 14:30

Bratislavu čaká nezabudnuteľný zážitok na francúzsky spôsob. Hviezda francúzskeho šansónu Mireille Mathieu vystúpi spolu so svojim sprievodným orchestrom 15. decembra v Peugeot Aréne Bratislava. Francúzska speváčka, ktorú považujú za nástupkyňu nesmrteľnej Edith Piaf, sa na Slovensko rada vracia. Tentokrát sa v Bratislave predstaví v rámci svojho nového turné, ktoré poeticky nazvala „60 years of love“.

Článok

Koncertná udalosť roka je tu: Olympic Trilogy Tour 2024 prichádza na Slovensko!

  • 11.03
  • 11:00

Viac ako 60 rokov pôsobenia a množstvo štúdiových albumov a ocenení má na svedomí česká rocková legenda Olympic. Tento rok si pre slovenských fanúšikov pripravili koncertnú šnúru v 7 mestách, kde zahrajú tie najobľúbenejšie hity.

Najčítanejšie



Najčítanejšie domáce


Práve sa prezerá




Vyhľadáva sa