Práve teraz

Článok

Jeseň je ideálny čas na tradičné prívarky , nasýtia aj zahrejú

  • 11.11
  • 11:30

Stará dobrá klasika. Prívarky sú úžasným spôsobom na zúžitkovanie zvyšných potravín a zároveň nimi nasýtite celú rodinu. Ktorý je ten váš najobľúbenejší?

Článok

Gaštany - zdravá jesenná pochúťka

  • 15.10
  • 12:00

BRATISLAVA - Vôňa pečených gaštanov je neopakovateľná. Ich chuť rovnako. Okrem klasických pečených gaštanov z nich môžete pripraviť aj iné dobrôtky. Ponúkame pár inšpirácií.

Článok

Navarte si s Netkami! Jahodové guľky z tvarohového cesta

  • 10.06
  • 12:00

Sezóna zberu domácich voňavých červených a šťavnatých jahôd je v plnom prúde. Ich chuť je sladká a osviežujúca. Svojím obsahom a kombináciou výnimočných látok sa jahody zaraďujú medzi „super ovocie“, a preto majú aj neskutočne veľa pozitívnych účinkov na naše zdravie.

Článok

Navarte si s Netkami! Špargľové rizoto

  • 13.05
  • 12:00

Jar v kuchyni už tradične patrí špargli, jej liečivé účinky sú známe už od nepamäti, obsahuje plno vzácnych živín a vitamínov ako je vitamín B, C, E, K a ďalšie telu prospešné látky. Špargľa má tiež pozitívny účinok na funkciu ľadvín, podporuje plodnosť a pôsobí ako afrodiziakum. Špargľa má veľa využití v kuchyni, my vám ponúkame recept na lahodné špargľové rizoto.

Článok

Navarte si s Netkami! Jednoduchá syrová roláda

  • 08.04
  • 12:00

Prišla Veľká noc a my vám prinášame ďalšiu pochúťku, ktorá obohatí váš sviatočný stôl.

Článok

Navarte si s Netkami! Tradičná veľkonočná hrudka

  • 07.04
  • 12:00

Obdobie Veľkej noci je tradične spojené s chutným jedlom. V mnohých rodinách sa každoročne na sviatočnom stole ocitne "veľkonočná hrudka", ktorá sa podáva spolu so syrom, šunkou, klobásami, vajíčkami či zeleninou. Prinášame vám jednoduchý návod, ako si ju pripraviť u vás doma.

Článok

Navarte si s Netkami ! Sezóna medvedieho cesnaku je tu! Pripravte si z neho lahodný krém s parmezánom

  • 25.03
  • 12:00

Obyčajný cesnak pozná snáď každý. Na jar však viac slávy žne jeho "divoký" braček. Ako pesto, bylinkové maslo alebo sparený. Medvedí cesnak sa v slovenských kuchyniach teší stále väčšej obľube. Je fantastický do nátierok z tvarohu či polievok.

Článok

Fašiangové dobroty: Vínové fánky

  • 18.02
  • 12:00

Tradičné fašiangové fánky patria do skupiny veľmi nezdravých avšak chutných jedál. Občas si môžete dopriať i niečo nezdravé, a kedy inokedy ako cez fašiangy.

Najčítanejšie



Najčítanejšie domáce


Práve sa prezerá




Vyhľadáva sa