Práve teraz
Losos na víne
- 12.02
- 12:00
Umenie skombinovať víno s jedlom je založené na vnútornej rovnováhe samotného vína a jedla. Keď sa použije víno pri príprave pokrmov, jedlá sú jemnejšie, chutnejšie a majú lepšiu arómu.
RECEPTY Štedrovečerné ryby trochu inak. Vyskúšajte pochúťky známych šéfkuchárov!
- 23.12
- 07:00
Áno, vyprážané podkovičky z kapra a zemiakový šalát je overená vianočná klasika. Na slávnostnú večeru si však môžete pripraviť kapra na iný spôsob, prípadne siahnuť po inej rybke. Ponúkame vám tri recepty od osvedčených majstrov kuchyne. Sú zdravšie a ich príprava mnohokrát kratšia.
Veľký prehľad rýb: Ktoré sú zdravé? Takéto sú ich výživové hodnoty
- 09.09
- 15:10
Často počúvame, že rybí tuk je zdraviu prospešný, pretože chráni srdce a cievy, a preto je potrebné jesť dostatok rýb. Ale vedeli ste, že sú aj druhy, o ktorých to neplatí?
Ryba na vianočnom stole v netradičnom šate
- 23.12
- 09:00
BRATISLAVA - Vianoce a jedlo k sebe bezpochyby patria. Mnohí z nás sa celý rok tešíme na lahodnú chuť ryby a šalátu. Ak sa vám však vyprážaný kapor už zunoval a obhliadate sa po niečom netradičnom, ste na správnom mieste.
RECEPT: Vianočný kapor na maďarský spôsob
- 18.12
- 17:15
Každý vie, že k pravým slovenským Vianociam patrí dobré jedlo. Najtradičnejším pochodom je kapor, avšak aj ten sa dá pripraviť na niekoľko spôsobov. Nebojte sa experimentovať a skúste ho tento rok pripraviť neobyčajne, na maďarský spôsob.
Losos v kôrke
- 05.04
- 07:00
BRATISLAVA - Filet lososa a špenátovo-syrová plnka, upečené v chrumkavom lístkovom ceste.
Cioppino-polievka z Kalifornie
- 08.01
- 14:22
BRATISLAVA-Cioppino nie je žiadne čarovné zaklínadlo, ale názov skvelého kalifornského receptu pôvodom z Talianska.
Štedrovečerné menu
- 24.12
- 09:00
BRATISLAVA - Vianoce sú nielen o rozjímaní, pokoji a stretávaní sa so širšou rodinou a priateľmi, ale tiež sviatkami dobrého jedla a pitia.