Práve teraz

Článok

Recept na zdravé domáce pistáciové maslo

  • 05.03
  • 10:23

Vedeli ste, že pistáciové maslo si môžete pripraviť ľahko aj doma? Prinášame vám recept, ako na to. Okrem toho pridáme aj niekoľko zaujímavých informácií.

Článok

REPORTÁŽ: Medzinárodný klobásový festival v Sládkovičove prilákal tisícky návštevníkov

  • 04.03
  • 08:30

SLÁDKOVIČOVO - Milovníci dobrého jedla a zábavy sa stretli v piatok a sobotu (1. 3 - 2. 3.) v Sládkovičove, kde sa konal tradičný Medzinárodný klobásový festival. Popri súťaži v príprave tejto mäsovej špeciality sa mohli návštevníci zúčastniť aj množstva sprievodných akcií, vrátane vystúpenia skupiny The Crownies či hudobnej skupiny ELÁN Kontraband.

Článok

Aj Street Food sa dá robiť so štýlom! Koncept JUMP STREET v Bratislave je toho dôkazom

  • 26.02
  • 12:00

BRATISLAVA - Jump Street si dáva záležať na prvotriednom jedle, originálnej chuti, ale i vizuálnom zážitku. Reštaurácia ponúka veľa druhov jedinečných burgrov, ale aj tak najväčším lákadlom a špecialitou podniku je čierny burger posypaný zlatom, ktorý konzumujete v čiernych rukavičkách.

Článok

Nový tuk bez živočíšnych zložiek pre rastlinné mäso sľubuje skutočnú chuť kuracieho mäsa. Splní však očakávania?

  • 21.02
  • 09:00

Tastilux je svetovým unikátom v oblasti špecifického druhu tuku bez živočíšneho pôvodu. Napodobňuje jeho chuť v ústach, ale získava sa z kmeňa húb, ktoré sa nachádzajú v austrálskej pôde. Môže sa pridávať do alternatívnych druhov mäsa rastlinného pôvodu, aby bolo mäsitejšie a chutnejšie.

Článok

Farmboty, chuťové pilulky a pivo v beztiažovom prostredí? Nahliadnite do misie na pestovanie potravín vo vesmíre

  • 20.02
  • 17:00

Hoci sa astronauti uspokoja s lyofilizovanou kašou, plány na misie na Mars s posádkou znamenajú, že vedci musia vytvoriť chutnejšie a výživnejšie jedlá.

Článok

Ako jesť zdravo a zároveň prospešne pre planétu? Zmena začína na našom tanieri!

  • 06.02
  • 18:42

Spôsob akým vyrábame a konzumujeme potraviny, je jednou z hlavných príčin zmeny klímy a na prírode si vyberá svoju daň. Stojí za takmer 70 % úbytku biodiverzity na celom svete a je tiež zodpovedný za približne 30 % celosvetových emisií skleníkových plynov. Nová správa od WWF s názvom Plate of change (Zmena je na našom tanieri) predstavuje stravovací prístup Livewell, ktorý prináša rovno dve výhody – spĺňa národné nutričné požiadavky a zároveň znižuje ekologickú stopu nášho stravovania.

Článok

Hrozí koniec mäsu na rastlinnej báze? Niektorí výrobcovia doňho chcú pridať živočíšny tuk

  • 06.02
  • 15:30

Vzhľadom na klesajúci záujem o rastlinné mäso sa niektoré podniky obracajú k tradičnému mäsu ako novému strategickému segmentu.

Článok

Doprajte si ustrice - výnimočné afrodiziakum pre neopakovateľný Valentínsky zážitok

  • 24.01
  • 13:00

Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok plný náruživosti a romantiky s exkluzívnym Valentínskym balíčkom. Ústrice, po stáročia známe afrodiziakum, vás zavedú na cestu zmyselnosti a štýlu.

Najčítanejšie



Najčítanejšie domáce


Práve sa prezerá




Vyhľadáva sa