ZVšZP hľadá dodávateľa liekov v hodnote 3,68 mil. eur

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 11:10 • 2 min
ZVšZP hľadá dodávateľa liekov v hodnote 3,68 mil. eur

BRATISLAVA - Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) vyhlásila súťaž na dodávateľa antineoplastických a imunomodulačných činidiel v predpokladanej hodnote 3,68 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Zdravotná poisťovňa o tom informovala v Dodatku k Úradnému vestníku EÚ.

slovakia

left justify in out

Predmetom zákazky sú lieky ATC skupiny L04AA23 v počte 3 200 balení. Rámcová dohoda sa podľa zverejnených informácií uzavrie s jediným uchádzačom na 12 mesiacov.

 

Verejný obstarávateľ požaduje aj zábezpeku, a to vo výške 10 tisíc eur. "Predmet zákazky bude financovaný z prostriedkov Všeobecnej zdravotnej poisťovne určených pre poskytovanie zdravotnej starostlivosti," uvádza sa v oznámení.


Podmienkou účasti je predloženie povolenia na zaobchádzanie s liekmi a so zdravotníckymi pomôckami, ale aj rozhodnutia o registrácii lieku (prípadne vykonávacieho rozhodnutia Európskej komisie dostupného na internetovej stránke). Súťaž je otvorená, pričom kritériom pre výber víťaza bude najnižšia cena. Zadávateľ sa rozhodol využiť elektronickú aukciu, ktorá sa uskutoční cez aukčnú sieň ProeBiz. Záujemcovia môžu predkladať ponuky do 12. apríla tohto roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies