Zvrhlík sa v hračkárstve uspokojoval s plyšákmi

NETKY.SK • 2 November 2019, 07:54 • 2 min
Zvrhlík sa v hračkárstve uspokojoval s plyšákmi

Návštevníci hračkárstva na Floride toto určite nečakali. To, čo sa stalo vo vnútri predajne, kde sa bežne pohybujú rodičia s deťmi, sa dá len ťažko ospravedlniť. Dvadsaťročný muž vošiel do predajne s hračkami a začal sa tam sexuálne uspokojovať s niekoľkými plyšovými zvieratkami.

slovakia

left justify in out

Na Floride policajti vyšetrujú veľmi zvrátený a nevídaný čin. Dvadsaťročný Cody Meader vošiel cez týždeň do hračkárstva, ale nie zďaleka preto, že by mal záujem si nejakú hračku kúpiť. Z regálu si vzal plyšovú hračku, ktorá je známa z detskej rozprávky Ľadové kráľovstvo a začal sa na nej sexuálne uspokojovať, uvádza extra.cz. 

 

obrazok

 

Do plyšovej hračky podľa polície muž dokonca vyvrcholil. Následne ju vrátil do regálu a aby toho nebolo málo, vzal ďalšiu hračku a opäť sa s ňou začal uspokojovať. Odporný čin zachytili priemyselné kamery. Na zvrhlého muža zavolal personál predajne okamžite políciu. Tá ho na mieste zatkla. Cody Meader bol vzatý do väzby a bol obvinený z trestného činu. Neskôr priznal, že urobil hlúposť. Hračky, s ktorými muž súložil, boli z obchodu okamžite odstránené.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona