Zvrat v prestupe Cristiana Ronalda, bude hrať za Manchester United!

NETKY.SK • 27 August 2021, 21:30 • 2 min
Zvrat v prestupe Cristiana Ronalda, bude hrať za Manchester United!

MANCHESTER – Ešte dnes ráno prinášali všetky športové médiá informácie o prestupe Cristiana Ronalda do Manchesteru City. Situácia sa však v uplynulých hodinách náhle zmenila a jeden z najlepších hráčov sveta zamieri do klubu, v ktorom už v minulosti pôsobil.

slovakia

left justify in out

Prestupové okno vo futbale býva nevyspytateľné, čo sa potvrdilo aj dnes. Portugalský reprezentant bol údajne pripravený obliekať dres City, do hry sa ale vložil jeho bývalý zamestnávateľ Manchester United. „Nečakal som, že Cristiano odíde z Juventusu. Bolo okolo toho v poslednom čase mnoho špekulácií. Viem, že s ním Bruno Fernandes hovoril a uvedomuje si, že sme tu,“ prezradil tréner Ole Gunnar Solskjaer.

 

Cristiano Ronaldo sa lúči s Juventusom, vracia sa do Premier League!

 

 

Klub medzitým na internetových stránkach uviedol, že sa s Juventusom dohodol na podmienkach transferu a nasledovať bude zdravotná prehliadka. „Cristiano mi včera povedal, že už neplánuje hrať za Juventus. Netrénoval a nebude k dispozícii na zajtrajší zápas proti Empoli. Nie som z toho sklamaný, je to jeho rozhodnutie. Bol tu tri roky a niečo tu dokázal, taký je život,“ prezradil kormidelník Juventusu Massimiliano Allegri.

 

 

Ronaldo nemal v uplynulej sezóne najlepšie vzťahy s fanúšikmi bianconeri a vedenie mužstva sa ho snažilo predať kvôli vysokému ročnému platu vo výške 31 miliónov eur. V United by mal zarábať o polovicu menej a vráti sa do známeho prostredia, keďže na štadióne Old Trafford hrával v rokoch 2003 – 2009. V drese United sa z neho stala hviezda prvej veľkosti a v tíme červených diablov získal svoje prvé ocenenie Zlatá lopta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona