Zvonariovovej hrozí neúčasť v Londýne, varuje Tarpiščev

NETKY.SK • 12 Apríl 2012, 06:55 • 2 min
Zvonariovovej hrozí neúčasť v Londýne, varuje Tarpiščev

Zvonariovovej hrozí neúčasť v Londýne, varuje Tarpiščev

slovakia

left justify in out

img

Ruskej tenistke Vere Zvonariovovej reálne hrozí, že si nezahrá na olympijskom turnaji v Londýne. Bývalá svetová dvojka musí podľa šéfa ruského zväzu Šamila Tarpiščeva výrazne zlepšiť formu.
      "V tomto roku bola často zranená," tvrdil Tarpiščev po tom, čo sa desiata hráčka súčasného svetového rebríčka WTA neobjavila ani v nominácii Ruska na budúcotýždňové semifinálové fedcupové stretnutie proti Srbsku. "Ak na Roland Garros nepredvedie svoje maximum, nedostane sa ani do olympijského tímu. Musí mať dobrú antukovú sezónu, aby sa kvalifikovala pre Londýn," dodal šéf zväzu.
      Zvonariovová sa pritom pred štyrmi rokmi v Pekingu ziskom bronzovej medaily prispela k ruskému medailovému hetriku v ženskej dvojhre. Zlato získala po triumfe nad Dinarou Safinovou Jelena Dementievová.
      Vo februári ale chýbala pri víťazstve 3:2 nad Španielskom v 1. kole Pohára federácie. Síce oznámila, že pre semifinále bude k dispozícii Tarpiščev sa rozhodol povolať 21. hráčku renkingu Mariu Kirilenkovú, dvadsaťdvojku Anastasiu Pavľučenkovú, Svetlanu Kuznecovovú (27) a špecialistku na štvorhru Jelenu Vesninovú

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies