Zvonarevová sa pravdepodobne vráti až v roku 2014

NETKY.SK • 28 Marec 2013, 13:26 • 2 min
Zvonarevová sa pravdepodobne vráti až v roku 2014

MOSKVA - Ruská tenistka Vera Zvonarevová sa po februárovej operácii ramena zrejme vráti do súťažného diania až v sezóne 2014.

slovakia

left justify in out

"Pred zákrokom mi povedali, že rehabilitácia pri takýchto diagnózach trvá do roka. Vzhľadom na to, že poškodenie bolo v mojom prípade značné, lekári sa teraz zdráhajú hovoriť o konkrétnych termínoch. Momentálne sa zotavujem v Spojených štátoch amerických, kde ma aj operovali, a mám rozvrhnutý plán rehabilitácie na najbližších päť mesiacov. Po troch mesiacoch absolvujem kontrolné vyšetrenia a na ich základe bude jasnejšie, či sa všetko vyvíja podľa predstáv. Nechcem zabiehať v úvahách príliš dopredu, ale aj vzhľadom na prvotnú prognózu považujem za najpravdepodobnejšie, že táto sezóna je pre mňa stratená," povedala v telefonickom interview pre Sport-Express dvojnásobná grandslamová finalistka Zvonarevová (Wimbledon a US Open 2010). 

Dvadsaťosemročná niekdajšia dvojka svetového rebríčka naposledy hrala na OH 2012 v Londýne, v osemfinále nestačila na Američanku Serenu Williamsovú. Moskovská rodáčka Zvonarevová pôvodne bola pripravená na návrat už v januári s vrcholom v podobe melbournských grandslamových Australian Open, ale lekárske konzílium jej napokon odporučilo chirurgický zákrok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona