Zvonarevová ešte nepozná termín svojho návratu

NETKY.SK • 17 Október 2013, 14:46 • 2 min
Zvonarevová ešte nepozná termín svojho návratu

MOSKVA - Ruská tenistka Vera Zvonarevová ešte nepozná termín svojho návratu do súťažného diania po februárovej operácii ramena.

slovakia

left justify in out

"Prihlášky vybavuje môj agent. Predbežne ma mohol zapísať na akékoľvek podujatie, ale ja v tejto chvíli neviem stanoviť, kedy sa objavím nazad na kurte. Múdrejšia budem približne v polovici decembra," povedala dvojnásobná grandslamová finalistka Zvonarevová (Wimbledon a US Open 2010) pre Sport-Express v reakcii na správy, že smeruje hneď na úvod sezóny 2014 do čínskeho Šen-čenu.

Dvadsaťdeväťročná niekdajšia dvojka svetového rebríčka WTA Zvonarevová naposledy hrala na OH 2012 v Londýne. Moskovská rodáčka pôvodne bola pripravená na comeback už v januári 2013 s vrcholom v podobe melbournských grandslamových Australian Open, ale lekárske konzílium jej napokon odporučilo chirurgický zákrok. V máji naznačila, že ráta s vynechaním zvyšku tejto sezóny, v auguste oznámila postupný návrat do tréningového procesu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona