Zvolenu sa na sezónu upísali Habšuda a Bagin

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 16:06 • 2 min
Zvolenu sa na sezónu upísali Habšuda a Bagin

ZVOLEN - Zmluvy s hokejovým HKM Zvolen na sezónu 2015/2016 podpísali obrancovia Miroslav Habšuda a Emil Bagin.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Habšuda je odchovanec trenčianskeho hokeja, s Duklou je spojená prakticky celá jeho kariéra. "Skončila sa mi zmluva v Trenčíne a pán Daňo mi ponúkol jej predĺženie. V Dukle som bol tri roky a videl som, že sa to nikam neposúva. Rozhodol som sa preto podpis nového kontraktu oddialiť a počkať, či sa mi neozve niekto iný. Kontaktovali ma napokon Zvolenčania, ktorým som po krátkej dobe na rozmyslenie prikývol," povedal na klubovom webe HKM Miroslav Habšuda, ktorý s HKM trénuje už od pondelka.

 

Dvadsaťjedenročný Bagin odohral za Zvolen v minulej sezóne 62 zápasov s bilanciou štyri góly a štrnásť asistencií. "S HKM som bol ústne dohodnutý. Chvíľu som čakal, či sa mi neohlási ešte niekto ďalší, prišiel však čas podpísať kontrakt. Preto som na otočku pricestoval do Zvolena, k tímu sa pripojím od 1. júna," uviedol podľa klubového webu Bagin, ktorý sa zatiaľ pripravuje individuálne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies