Zvolenčan Fekiač bude na jeden deň železničný opravár

NETKY.SK • 11 December 2014, 19:03 • 2 min
Zvolenčan Fekiač bude na jeden deň železničný opravár

ZVOLEN - Z mladého útočníka Viktora Fekiača z extraligového hokejového tímu HKM Zvolen sa na jeden deň stane opravár trakčného železničného vedenia.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný center v práci zastúpi priaznivca zvolenského mužstva Martina, ktorý sa stal víťazom fanúšikovskej súťaže a dostal možnosť kratkodobo si vymeniť povolanie s vybraným hráčom HKM. Na oplátku strávi priaznivec "bryndziarov" v utorok 30. decembra celý deň so svojím obľúbeným mužstvom a na striedačke absolvuje domáci extraligový duel proti úradujúcemu majstrovi a aktuálnemu lídrovi tabuľky najvyššej slovenskej hokejovej súťaže HC Košice. "V hre" boli aj ďalšie zaujímavé kombinácie hráčov tímu spod Pustého hradu a povolaní fanúšikov. Priaznivec Richard napríklad ponúkal Kamilovi Brabencovi na jeden deň pozíciu v kúpeľoch, v ktorých napúšťa bazény vodou a premiešava ju vlastným telom. Fanynka Simona ako žena na materskej dovolenke by neváhala zveriť svoju 4-mesačnú ratolesť Michalovi Chovanovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies