Zvolen začal "suchú" prípravu s 25 hráčmi, Turek chce najlepšiu sezónu

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 20:49 • 2 min
Zvolen začal "suchú" prípravu s 25 hráčmi, Turek chce najlepšiu sezónu

ZVOLEN - Zvolenskí hokejisti odštartovali v pondelok letnú prípravu na sezónu 2016/17 s 25 hráčmi. Pre trénera Josefa Tureka bude v poradí tretia pod Pustým hradom a chce v nej dosiahnuť najlepší výsledok.

slovakia

left justify in out

Zvolenčania skončili v tej uplynulej na piatom mieste, keď vo štvrťfinále play off Tipsport Ligy podľahli Popradu tesne 3:4 na zápasy. Teraz by sa chceli prebojovať aspoň do semifinále. "Začíname prípravu na tretiu sezónu, v ktorej povediem tím HKM. Mojím prianím je, aby nastávajúca sezóna bola tou najúspešnejšou," uviedol hlavný kormidelník.

 

Hráči po úvodnom zraze absolvovali krátky bežecký tréning, po ktorom nasledovali pohovory s realizačným tímom. "Suchá" príprava potrvá do 30. júna, hráčov potom čaká asi trojtýždenná pauza a na ľad sa dostanú po zraze 24. júla. "Ste tu na to, aby ste si vybojovali miesto v zostave. Ani zmluvne viazaní hráči nemajú istotu, že na štarte sezóny budú v kádri. V ňom budú len tí, ktorí presvedčia o svojich kvalitách," povedal pre stránku klubu Turek, ktorý zatiaľ povedie tréningy bez svojho asistenta Andreja Podkonického, ktorý sa zotavuje po minulotýždňovej operácii.

 

Káder Zvolena sa bude postupne kryštalizovať a finálna verzia by mala vzísť koncom augusta po tradičnom Zábojníkovom memoriáli. "Sme v štádiu, že už nejakú kostru mužstva máme. Hráči sú síce ešte pred podpisom zmlúv, no po rozhovoroch s ich agentmi sme už viac menej dohodnutí. Sú tam ešte nejaké menšie detaily na dotiahnutie, no v priebehu pár dní by sme mali začať podpisovať. Určite však ostanú ešte voľné okienka a v prípravných zápasoch v auguste budeme ešte nejakých hráčov skúšať. Káder sa uzavrie, ako po minulé sezóny, po Zábojníkovom memoriáli," povedal pre TASR generálny manažér klubu Milan Čanky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies