Zvolen do novej sezóny so šesticou nových hráčov

NETKY.SK • 8 September 2011, 14:31 • 2 min
Zvolen do novej sezóny so šesticou nových hráčov

Zvolen do novej sezóny so šesticou nových hráčov

slovakia

left justify in out

img

Vedenie extraligového tímu HKM Zvolen pred novou sezónou Tipsport extraligy vyradilo z kádra obrancu Slavomíra Tomka a útočníkov Radeka Meidla a Michala Tonhausera. V kádri sa však objavilo šesť nováčikov, medzi nimi napríklad kanadský obranca Rich Bronilla, Ukrajinec Vadim Šachrajčuk či český veterán Kamil Brabenec.
      Vo zvolenských farbách nebude v nastávajúcej sezóne hrať ani obranca David Jaško, ktorý bol vlani kapitánom bronzových juniorov HKM. "Jaško prejavil záujem odísť do litovského Vilňusu a skúsiť juniorskú obdobu KHL – Mládežnícku hokejovú ligu (MHL). Usúdili sme, že mu to môže dať viac ako naša 1. liga a na jednu sezónu sme ho na limitovaný transfer uvoľnili," povedal pre oficiálnu stránku klubu generálny manažér HKM Zvolen Ivan Piovarči.
      Ďalším zo zvolenských "bronzových chlapcov", ktorý nebude hrať v drese HKM je reprezentant Slovenska do dvadsať rokov, útočník Roman Ihnaťo. Ten si v novej sezóne zahrá extraligu v Púchove, ktorý je sídlom výberu SR 20 a bude sa pripravovať na účasť na majstrovstvá sveta juniorov v Kanade.
      Brankári Igor Cibuľa, Mate Tomljenovič a obranca Lubor Pokovič budú k dispozícii trénerom juniorského tímu HKM s tým, že v prípade potreby po nich budú môcť siahnuť tréneri "áčka".

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies