Zvolen bez dištancovaného Chovana, Košice už s Hrnkom

NETKY.SK • 11 Marec 2014, 14:53 • 2 min
Zvolen bez dištancovaného Chovana, Košice už s Hrnkom

BRATISLAVA - DK SZĽH potrestala aj Annu Džurňákovú z Popradu.

slovakia

left justify in out

Hokejista HKM Zvolen Michal Chovan bude chýbať svojmu tímu v stredajšom treťom stretnutí štvrťfinále Slovnaft play-off Tipsport extraligy doma proti HK Nitra. V nedeľňajšom druhom stretnutí série pod Zoborom dostal trest v hre za nešportové správanie sa a disciplinárna komisia Slovenského zväzu ľadového hokeja (DK SZĽH) mu zastavila činnosť nepodmienečne na jeden duel do 12. marca.

 

Za HC Košice už bude môcť v stredu vo štvrťfinále nastúpiť Tomáš Hrnka, ktorý za napadnutie zozadu dostal trest hre v prvom súboji série s Martinom. Hrnka už absentoval v nedeľňajšom druhom zápase. Disciplinárna komisia SZĽH ho s prihliadnutím na stav napadnutého hráča súpera potrestala nepodmienečným zastavením činnosti na jedno majstrovské stretnutie, čo si už Hrnka odpykal. 

Dorastenec HC Košice Dušan Kmec má stop na dva zápasy za nešportové správanie sa v stretnutí extraligy v Dubnici 2. marca. Za rovnaký priestupok v súboji extraligy dorastu HC ´05 Banská Bystrica - HK Ružinov 99 po prihliadnutí predložených podkladov potrestala komisia hráča bratislavského tímu Alexandra Ftáčnika na jedno stretnutie. 

 

Reprezentantka SR Anna Džurňáková z HK Poprad dostala trest na dve majstrovské stretnutia do 9. marca, ktorý si už odpykala za previnenie v semifinále I. ligy žien v Petržalke 26. februára. Po skompletizovaní podkladov DK SZĽH potrestala HC Petržalka 2010 za nedostatočnú usporiadateľskú službu v semifinálovom súboji s Popradom finančnou pokutou a podmienečným uzatvorením zimného štadióna v Petržalke na jedno majstrovské stretnutie s odkladom a skúšobnou dobou na tri mesiace od 10. marca do 10. júna 2014. 

 

Informácie zverejnil Slovenského zväzu ľadového hokeja. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies