Zvolanie snemu Za ľudí by poškodilo stranu, hovorí Remišová. Obáva sa odchodu straníckych kolegov

NETKY.SK • 12 Jún 2021, 14:45 • 2 min
Zvolanie snemu Za ľudí by poškodilo stranu, hovorí Remišová. Obáva sa odchodu straníckych kolegov

BRATISLAVA – Ak by sa mimoriadny snem strany Za ľudí konal „v takejto napätej situácii", tak to bude mať len jeden výsledok, a to odchod jednej z dvoch skupín v strane.

slovakia

left justify in out

V dnešnej diskusnej relácii Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) Sobotné dialógy to povedala vicepremiérka a predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. 

 

Opäť zdôraznila, že je to vnútrostranícka záležitosť a nemala by sa riešiť na verejnosti. Remišová doplnila, že všetci poslanci parlamentu Za ľudí podporujú vládnu koalíciu. "Môže byť aj neskôr ako o dva roky," tvrdí.

 

Vicepremiérkyne odmietanie zvolanie snemu pritom spôsobil rozkol v strane Za ľudí, ktorá je aktuálne rozdelená na dva tábory. Skupina okolo ministerky spravodlivosti presadzuje, jeho zvolanie a hlasovanie o novom vedení strany.

 

Nespokojná frakcia Remišovej vyčíta jej počíňanie si v čase kaoličnej krízy ako aj odvolanie manažéra Za ľudí Romana Krpelana. Hovoria o tom, že predsedníčka si uzurpuje moc a zbavuje sa nepohodlných ľudí. 

 

Prečítajte si tiež: Veronika Remišová pritvrdzuje voči Márii Kolíkovej. Verejnosti pripomenula, v ktorej vláde sedela!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies