Zvolali výbor pre kontrolu SIS. Dôvodom je údajné sledovanie Lipšica

NETKY.SK • 18 September 2021, 13:57 • 2 min
Zvolali výbor pre kontrolu SIS. Dôvodom je údajné sledovanie Lipšica

BRATISLAVA - Špeciálny prokurátor má podozrenie, že ho niekto sleduje. Podľa jeho názoru by sa tým mala zaoberať polícia.

slovakia

left justify in out

Osobitný kontrolný výbor Národnej rady (NR) SR pre kontrolu činnosti Slovenskej informačnej služby (SIS) by sa mal v stredu (22.9.) zaoberať možným sledovaním špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica.

 

img

 

Na sociálnej sieti o tom informuje poslanec Juraj Šeliga (Za ľudí). "Tak ako som sľúbil, ešte včera večer som kontaktoval predsedu výboru na kontrolu činnosti SIS. Dohodli sme sa, že tento bod (aktuálna situácia) zaradí do programu výboru – 22. septembra o 12:15". 

 

K téme: Existujú indície, že špeciálneho prokurátora Lipšica sleduje tajná služba!

 

Lipšic pred piatkovým (17. 9.) rokovaním Výboru Národnej rady SR pre obranu a bezpečnosť, na ktorý ho prizvali, naznačil, že ho cestou prenasledovalo auto s neexistujúcimi "ešpézetkami". Šeliga avizoval, že chce iniciovať mimoriadne rokovanie výboru pre kontrolu činnosti SIS. Podozrenia zo sledovania špeciálneho prokurátora označil za "šialené".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies