Zvodné francúzske líčenie? S nami ho zvládnete za pár minút!

NETKY.SK • 4 September 2013, 11:00 • 2 min
Zvodné francúzske líčenie? S nami ho zvládnete za pár minút!

BRATISLAVA - Ak ste stále nenazbierali odvahu na sexy líčenie s červeným rúžom, nastal ten čas! My vás naučíme, ako ho nepokaziť.

slovakia

left justify in out

Móda a štýl sa od nepamäti spájajú s Francúzskom, kde v 20. storočí vznikali prvé módne domy. Tie sú dnes synonymom luxusu, štýlu, noblesy i elegancie. Preto nečudo, že aj jeden z večne živých trendov v oblasti líčenia má svoj pôvod medzi štýlovými Francúzkami.

„Francúzske líčenie, alebo tiež glamour líčenie, sa vyznačuje základným znakom, a to použitím červeného rúžu, ktorý si na bežný deň neodvážime dať na pery,“ prezrádza vizážistka a fotografka Kaja Čemová a dodáva, že červený rúž dnes môže pokojne dopĺňať aj bežný outfit.

Pred týmto typom líčenia majú mnohé ženy rešpekt kvôli jeho základu, červenému rúžu. Ak však dodržíte základnú zásadu, nebude sa rozpíjať a vydrží krásny hoci aj celý deň.

„Vždy je nutné použiť kontúrovaciu ceruzku,“ prízvukuje vizážistka a dodáva: „Bez nej sa rúž rozpíja do maličkých vrások, ktoré máme okolo úst a kazí celý dojem z mejkapu.“

Francúzsky mejkap však nie je len o červených perách. K dokonalému glamour imidžu neodmysliteľne patrí aj čierna očná linka, ktorá je tiež strašiakom mnohých z nás. Priznajme si, neraz sa stane, že si ráno linku zopakujeme viackrát, kým sme s výsledkom spokojné.

„Zastrúhajte si čiernu ceruzku na oči kozmetickým strúhadlom a pomaly si veďte linku tesne popri mihalniciach. Len kopírujte tvar svojho oka. Pri vonkajšom kútiku oka ju potiahnite mierne hore k obočiu,“ prezrádza tip na uľahčenie líčenia vizážistka.

Francúzske líčenie rozhodne nepatrí medzi najjednoduchšie, ale výsledok stojí za tú námahu. Prvý raz to možno nebude veľká sláva, ale časom cit v ruke nadobudnete a aj glamour mejkap zvládnete s prehľadom sama za pár minút.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies