Zvláštny vzťah s väzňom alebo romantická láska ako z filmu?

NETKY.SK • 9 Júl 2021, 09:50 • 2 min
Zvláštny vzťah s väzňom alebo romantická láska ako z filmu?

Prinášame príbeh zvláštnej lásky ženy a väzňa. Budú sa brať. Vo väzení. Jeho však prepustia až v roku 2032.

slovakia

left justify in out

Zasnúbili sa napriek tomu, že sa nikdy nestretli. Absolventka sociálnej práce Kelly Jacobs  nadviazala milostný vzťah s Jamesom 'Wyattom' Dentelom, s ktorým si písala. Sedí vo väzení v Oregone.

 

img

 

Mohlo by vás zaujať: VIDEO: Žralok odhryzol mužovi počas tandemového parasailingu kus nohy

 

Kelly, ktorá žije v holandskom Heerlene, ho zo zvedavosti skontaktovala. Pripojila sa na web writeaprisoner.com v roku 2019 a vybrala si Wyatta, s ktorým sa porozpráva. Povedala, že si vybrala niekoho, kto vyzerá „priateľsky“. No ich listový vzťah sa postupne rozvinul v niečo viac.  Čoskoro sa do seba zamilovali, a tešili sa zo spoločnej lásky k talianskemu a mexickému jedlu, hudbe a Hre o tróny .

 

Vymenili si medzi sebou nespočetne veľa listov a e-mailov. Wyatt ju požiadal o ruku  prostredníctvom videohovoru, a plánujú sa tento rok v októbri vziať vo väznici.

 

img

 

"Napadol mu "väzenský prsteň", ale potom dal niekomu na slobode objednať prsteň u klenotníka. Na svadbu si nebudem obliekať tradičné, svadobné šaty, pretože to ľudia nerobia na svadbách vo väzení. Asi si oblečiem jednoduché biele šaty, biele nohavice alebo bielu sukňu a top,“ povedala Kelly.

 

Wyatt, ktorý má 32 rokov, dostal 20-ročný trest v Snake Riverskej nápravnej inštitúcii. Trest dostal pre napadnutie a nezákonné použitie strelnej zbrane pri bitke v bare v roku 2012. Svojej nastávajúcej vysvetlil, že "Bol s priateľkou v bare a napadli ich piati cudzinci, pokúsil sa chrániť seba a svoju priateľku, vytiahol zbraň a štyroch z nich postrelil, nikto z nich však nezomrel".

 

Pár nikdy nebol v tej istej miestnosti. Nebudú mať povolené ani manželské návštevy, pretože v štáte Oregon to nie je povolené. Kelly pripustila, že táto situácia je „ ťažká “, a tak isto, že sa Wyatt obáva, že ho „nebude čakať“. „Pýta sa ma, ako vnímam to, že tak dlho nebudem mať sex, obáva sa, ako by som zareagovala, keby so mnou flirtoval niekto iný,“ povedala Kelly.

 

img

 

„Veľa sme sa o tom rozprávali, opísal všetky negatívne stránky vzťahu s väzňom, ale povedal som, že to chcem vyskúšať. Moji rodičia boli spočiatku naozaj šokovaní, ale keď sa s ním párkrát rozprávali online, naozaj si ho obľúbili,“ vysvetlila.

 

Prečítajte si: VIDEO: Syn prišiel za otcom s tým, že mu treba k*diť. Tato bol ale cez videohovor v hlavných správach

 

Rodičia napokon dali ich vzťahu požehnanie a Wyatt požiadal o povolenie otca svojej milovanej skôr, ako jej sobáš navrhol. Po prepustení Wyatta, bude mať Kelly 40 a Wyatt okolo 44, plánujú mať čo najskôr deti. "Wyatt sa trochu bojí, že bude starším otcom, ale môj otec bol v jeho veku, keď mal môjho brata, takže je všetko možné," vysvetlila Kelly.

 

Kelly povedala, že nikdy nebude tolerovať to, čo urobil Wyatt, aj keď to bol akt sebaobrany. "Nikdy nebude v poriadku to, čo urobil v situácii, v ktorej sa nachádzal. Ale nehodnotím jeho minulosť. To, že je človek vo väzení, z neho nie vždy robí zlého. Rovnako, ako byť slobodným, z vás nie vždy robí dobrého," dodala Kelly.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies