Zvláštne maniere princa Charlesa: Monarcha má takéto bizarné požiadavky!

NETKY.SK • 12 November 2018, 13:00 • 2 min
Zvláštne maniere princa Charlesa: Monarcha má takéto bizarné požiadavky!

Aj princ Charles má svoje muchy. Osobný personál ho zvykne volať "rozmaznaný princ".

slovakia

left justify in out

Princ Charles je dedičom britského trónu, preto sa niet čo čudovať, že má v rámci kráľovskej rodiny privilegované postavenie. K tomu, samozrejme, patrí aj osobný personál, ktorý má za úlohu starať sa o to, aby mu nič nechýbalo, pričom mu pomáha so všetkými každodennými činnosťami.  Niektoré z jeho požiadaviek sú však prinajmenšom zvláštne.

 

img

Zdroj: SITA

 

Je princ Charles chorobný puntičkár? Táto otázka zrejme napadne mnohým z tých, ktorí sa dozvedeli o jeho netradičných požiadavkách. Bývalý vrchný sluha zosnulej princeznej Diany, Paul Burrell, prezradil, že Charles má niekoľko ranných rituálov, ktoré musia byť do bodky splnené. "Každé ráno žehlia jeho pyžamo, žehlia aj šnúrky na jeho topánkach, zátka do kúpeľa musí byť v určitej polohe a teplota vody musí byť akurát teplá," uviedol.

 

img

Zdroj: SITA

 

To ale stále nie je všetko. Charles si mimoriadne potrpí na ústnu hygienu, pričom od svojho služobníctva požaduje, aby mu na zubnú kefku vytlačili vždy konkrétne množstvo zubnej pasty. Tento zaujímavý zvyk vraj po otcovi zdedil aj princ Harry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies