Zvláštne chute mladej interpretky. Čo vyskúšala Ella Eyre?

NETKY.SK • 10 Jún 2018, 11:09 • 2 min
Zvláštne chute mladej interpretky. Čo vyskúšala Ella Eyre?

BRATISLAVA - Anglická speváčka Ella Eyre jedla kozí mozog.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná interpretka to uviedla v rozhovore pre magazín Heat, keď sa jej spýtali, čo najzvláštnejšie jedla počas dovolenky. „Kozí mozog. Bola som mladšia a moja mama mi povedala, že je to kura. Boli sme na trhu v Maroku a pripravovali to tak ako kebab so zemiakovými hranolčekmi. Vlastne to ani tak zle nechutilo," prezradila.

Ella Eyre sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2012. Známa je najmä vďaka spolupráci na hite Waiting All Night formácie Rudimental. Skladba sa dostala na vrchol britského singlového rebríčka a získala tiež BRIT Award. Hosťovala aj v piesni Think About It, na ktorej sa podieľali Naughty Boy a Wiz Khalifa. V roku 2015 vydala debutový album Feline, ktorý sa v UK Charte dostal na štvrté miesto. Na konte má aj EP nahrávky Deeper (2013) a Ella Eyre (2015). Podarilo sa jej získať aj dve MOBO Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies