Zverstvo: Jednodňového novorodenca v Prahe ubil na smrť a hodil do kontajnera!

NETKY.SK • 6 August 2014, 06:43 • 2 min
Zverstvo: Jednodňového novorodenca v Prahe ubil na smrť a hodil do kontajnera!

PRAHA - Novorodenec, ktorého bezduché telo sa našlo v pondelok v kontajneri komunálneho odpadu v Prahe, zomrel násilnou smrťou. Dieťa, ktoré sa narodilo zdravé, niekto ubil na smrť. Vyplýva to z dnes zverejneného výsledku súdnej pitvy.

slovakia

left justify in out

Kriminalisti pátrajú po matke dieťaťa. Súčasne dnes zverejnili zábery igelitovej tašky firmy Dynamite, v ktorej bol novorodenec zabalený a na českom trhu nie je dostupná. Verejnosť vyzvali, aby každý, kto ju spozná, kontaktoval políciu, informovali internetové servery Novinky.cz a iDNES.cz s odvolaním sa na policajné zdroje.

 

Donosený a zdravý chlapček žil podľa odhadov patológov iba niekoľko desiatok minút. Na svet prišiel v čase medzi 20.00 h v nedeľu a 05.00 h v pondelok. Telo novorodenca, ktorého hlavu niekto opakovane udieral o zem alebo iný pevný podklad, čo spôsobilo jeho smrť, sa našlo v pondelok pred šiestou hodinou ráno.

 

Prípad policajti vyšetrujú po prekvalifikovaní ako trestný čin vraždy, za ktorý hrozí páchateľovi v prípade potvrdenia viny súdom 15-20 rokov väzenia alebo výnimočný trest.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies