Zverejnili videoklip ku skladbe Invisible od Christiny Grimmie

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 16:43 • 2 min
Zverejnili videoklip ku skladbe Invisible od Christiny Grimmie

BRATISLAVA - Rodina zosnulej americkej speváčky Christiny Grimmie zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip k piesni Invisible.

slovakia

left justify in out

V animovanej novinke možno vidieť interpretku ako superhrdinku bojujúcu proti temným silám, pričom všade kam chodí, ju sprevádza ružové lietajúce zvieratko.

 

"Ako mnoho z vás vie, Christina milovala videohry a mala špeciálnu záľubu v anime. Toto video sme vytvorili ako zvláštnu poctu jej láske a túžbe prinášať svetlo a lásku do sŕdc druhých," napísali k počinu členovia jej rodiny. O réžiu klipu sa postaral Stephen Leonard zo spoločnosti Gian Pancake.

Skladba Invisible je prvým singlom z pripravovaného posmrtného albumu Grimmie. Interpretkini rodičia a brat Marcus oznámili, že plánujú v speváčkinom mene založiť nadáciu, ktorej venujú výťažok z predaja singla. Zatiaľ sa však nerozhodli, na čo bude nadácia zameraná.

Christina Victoria Grimmie sa narodila 12. marca 1994 v Marltone v štáte New Jersey. Do povedomia verejnosti sa dostala coververziami skladieb na službe YouTube. V rokoch 2011 až 2013 vystupovala ako predskokanka na koncertoch Seleny Gomez. Preslávila sa však až účinkovaním v súťaži The Voice, kde v roku 2014 skončila na treťom mieste. Vydala štúdiovku With Love (2013) a EP nahrávky Find Me (2011) a Side A (2016).

 

Dvadsaťdvaročnú speváčku vlani 10. júna v koncertnej sále The Plaza Live v Orlande zastrelil istý Kevin James Loibl, keď po vystúpení rozdávala autogramy. Loibl ju zasiahol celkovo trikrát, kým ho spomínaný Marcus zrazil k zemi, na čo sa útočník na mieste zastrelil. Speváčku následne previezli do nemocnice, tam však zraneniam podľahla. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona