Zverejnili ukážku nového albumu Franka Oceana: Veľmi tajná listening párty

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 14:36 • 2 min
Zverejnili ukážku nového albumu Franka Oceana: Veľmi tajná listening párty

NEW YORK - Fanúšikovia a fanúšičky amerického speváka a rappera Franka Oceana si môžu vypočuť ukážku z interpretovho nového albumu.

slovakia

left justify in out

Viac ako trojminútový záznam pochádza z nedeľňajšej VIP párty, počas ktorej 28-ročný spevák predstavil pripravovanú štúdiovku. Ukážku si je možné vypočuť na portáli Audioclouds.net.
Nemenovaný fotograf zverejnil nahrávku predtým na portáli Soundcloud, odkiaľ ju však už odstránili. "Veľmi, veľmi tajná listening párty Franka Oceana. Jeho nový album znie naozaj anjelsky," uviedol k príspevku.


Frank Ocean je členom hip-hopového kolektívu Odd Future Wolf Gang Kill Them All, s ktorým vydal v roku 2012 debutový album The OF Tape Vol. 2. Jeho prvým sólovým počinom bol mixtape Nostalgia, Ultra (2011).

 

V júli 2012 vydal album Channel Orange, ktorý sa v americkom i britskom rebríčku dostal na druhé miesto. Nahrávka je podľa kritikov z magazínu Billboard najlepším albumom roka 2012 a získala tiež Grammy v kategórii Najlepší súčasný urban album. Ďalšiu Grammy si Ocean vyslúžil vďaka skladbe No Church in the Wild (feat. Kanye West & Jay-Z).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies