Zverejnili trailer záverečnej sezóny seriálu Glee

NETKY.SK • 17 December 2014, 13:48 • 2 min
Zverejnili trailer záverečnej sezóny seriálu Glee

USA - Televízia Fox zverejnila trailer prvej časti záverečnej sezóny seriálu Glee (2009). Prvú epizódu, ktorá bude mať dve hodiny, predstavia v USA v piatok 9. januára.

slovakia

left justify in out

Diváci a diváčky v nových častiach opäť uvidia Rachel Berry, ktorú hrá Lea Michele. Tá sa spolu s Kurtom v stvárnení Chrisa Colfera rozhodne obnoviť spevácky zbor, ktorého činnosť v piatej sérii ukončila vedúca roztlieskavačiek Sue Sylvester (Jane Lynch).

 

 

V traileri znie pieseň Let It Go v podaní 28-ročnej Michele. Skladbu z animovaného filmu Ľadové kráľovstvo (2013) pôvodne naspievala Idina Menzel, ktorá v seriáli stvárňuje matku Rachel Berry. Fanúšikovia a fanúšičky tohto televízneho projektu sa okrem spomínaných môžu tešiť napríklad aj na Darrena Crissa, Matthewa Morrisona, Nayu Riveru či Heather Morris. Záverečná sezóna bude mať 13 častí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies