Zverejnili trailer snímky Predtým, ako som ťa spoznala

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 14:46 • 2 min
Zverejnili trailer snímky Predtým, ako som ťa spoznala

BRATISLAVA - Spoločnosť Warner Bros zverejnila trailer romantickej drámy Predtým, ako som ťa spoznala.

slovakia

left justify in out

Titul v réžii filmárky They Sharrock nakrútili podľa rovnomenného románu spisovateľky Jojo Moyes z roku 2012. V hlavných úlohách účinkujú Emilia Clarke, známa ako Daenerys Targaryen zo seriálu Hra o tróny (2011), a Sam Claflin, ktorý sa zviditeľnil ako Finnick Odair v sérii snímok Hry o život (2013, 2014, 2015).
Vyše trojminútové video približuje príbeh Louisy Clark (Emilia Clarke) a Williama Traynora (Sam Claflin). Úspešný Will po nehode skončí na vozíčku a zrúti sa mu celý svet. Všetko sa však zmení po tom, ako do jeho života vstúpi dievča z malého mesta, ktoré sa stane jeho opatrovateľkou.

 


Scenár novinky napísala už spomínaná Moyes. Produkcie sa ujali Karen Rosenfelt a Alison Owen. V snímke si zahrali napríklad aj Jenna Coleman, Charles Dance, Matthew Lewis, Ben Lloyd-Hughes alebo Janet McTeer. Do slovenských kín by sa mal film dostať 30. júna.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies